Zahtjev za dostavljanje izraza interesa – UNDP/GCF-BiH10/00103203-RFP-IC-CS-24-4-RS – Stručni saradnik za implementaciju Projekta

Projekat “Povećanje ulaganja u javne objekte sa niskom emisijom ugljenika u Bosni i Hercegovini” finansira se iz grant sredstava Zelenog klimatskog fonda (Green Climate Fund – GCF). Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske i Razvojni program Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini (UNDP BiH) potpisali su Sporazum o provođenju Projekta BIH 10/00103203 – „Povećanje ulaganja u javne objekte sa niskom emisijom ugljenika u Bosni i Hercegovini”. U okviru Projekta planirano je da UNDP BiH stavi na raspolaganje dio GCF grant sredstava Ministarstvu za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske u svrhu angažovanja stručnog saradnika za implementaciju Projekta.

Od izabranog saradnika se očekuje da na mjesečnom novou izvještava šefa tima za implementaciju Projekta o preduzetim aktivnostima u sklopu svog radnog zadatka.

Više informacija možete pročitati ovdje.